Cloud

Cloud-løsning

etrack1 tilbydes som en cloud-løsning, der driftes på servere i Danmark. Udover at det er nemt og hurtigt at implementere, får du en ekstrem kort time-to-market på typisk nogle få dage.
  • Du lever op til de nyeste sikkerhedskrav og bliver GDPR compliant i din skriftlige kommunikation, når du følger vores anvisninger.
  • Du får automatisk alle opdateringer og udvidelser/forbedringer af systemet.
  • Du behøver ikke involvere it-afdelingen, som traditionelt spiller en stor rolle i implementeringen af nye løsninger.
  • Du skal ikke bekymre dig om spam, pladsmangel på mail-serveren, mails som er blevet slettet eller væk, nedbrud eller it-sikkerhed. Det har vi også helt styr på.
  • Du kan fokusere på at optimere forretningen, mens vi klarer alt det tekniske.
  • Du betaler efter dit forbrug og undgår store startomkostninger.

At være GDPR compliant betyder blandt andet, at dine kundeservicemedarbejdere overholder en række sikkerhedsmæssige forskrifter i den skriftlige kommunikation med kunderne, når de arbejder med data i etrack1. 

Dermed kan dine kunder være sikre på, at ingen personfølsomme eller personhenførbare oplysninger bliver eksponeret for uvedkommende ved dataudveksling, dataopbevaring, under behandling eller transport.

Outsourcing af drift og udvikling

Når du beslutter dig for at få etrack1, så beslutter du dig samtidig også for at outsource såvel driften som fremtidige udviklingsopgaver til os.
Det betyder typisk, at din it-afdeling vil kræve dokumentation for sikkerhed og processer, stille krav til stabilitet og kræve dokumentation for adgangen til data. Det betyder også, at du automatisk kommer ind på en infrastruktur og en løsning, som konstant udvider sig med nye og forbedrede funktioner.  Langt de fleste gange lykkes det os at nå i mål, så alle bliver tilfredse. Vi laver trods alt ikke andet og har været gennem processen MANGE gange før.  Vælger du at implementere en løsning lokalt, er det vores erfaring, at du ofte vil opleve, at systemet bliver nedprioriteret, fordi der er en række andre interne opgaver, som er vigtigere.   Det garanterer vi, at du ikke kommer til at opleve hos os.   Med etrack1 får du sikkerhed for et produkt, som er i konstant udvikling for at forbedre kundeoplevelsen og medarbejdertilfredsheden gennem en kunde- og markedsdrevet udvikling. 

Ja tak

Jeg vil høre mere om det, hvordan I håndterer det tekniske set-up og driften, så jeg kan fokusere på alt det, der handler om kundeservice.