etrack1 Academy

Bliv den sejeste superbruger

Som superbruger af etrack1 har du været gennem et forløb, hvor du blev blæst bagover af nye informationer og smarte funktioner. Nu kniber det måske med at huske, hvad alle de smarte funktioner faktisk kunne, og hvordan du får dem aktiveret, så det gavner dine kollegaer og kunder. Det er der heldigvis råd for.

Løsningen er etrack1 Academy

På etrack1 Academy får du mulighed for at dykke endnu mere ned i, hvordan du og dine kollegaer bedst udnytter de forskellige funktioner og får mest mulig værdi ud af etrack1.

Gennem en række moduler vil du lære:

  • Hvordan du og dine kollegaer kan optimere de automatiske processer i etrack1, så I slipper for tidsberøvende manuelt arbejde.
  • Hvad der skal til for, kunderne får rigtigt svar første gang, de kontakter kundeservice, så sagerne hurtigt kan lukkes.

Ja tak, jeg vil høre mere om, hvordan vi lærer at udnytte alle funktioner i etrack1 ved at deltage i etrack1 Academy.

Målet med etrack1 Academy er, at...

Du får styr på de mange muligheder etrack1 tilbyder, så du og dine kollegaer kan give jeres kunder den bedst mulige kundeservice hver dag året rundt.

Moduler du kan deltage på

Modulerne henvender sig primært til superbrugere. Der er også moduler som chefer, ledere eller almindelige brugere med fordel kan deltage på.

Vi har tidligere haft kursister på følgende moduler:

  • Ny superbruger 
  • Formular designer - Basis
  • Formular designer - Pro
  • Workflowtema og Tips & Tricks
  • Arbejd Smart i Front Office

Har du forslag til andre moduler, du ønsker at blive undervist i, så kontakt endelig vores Support Champ, Tommy.

Er du interesseret i et eller flere moduler, kan du forhåndstilmelde dig allerede nu. Det er efter først-til-mølle, så hvis du vil være sikker på at få en af de eftertragtede pladser, skal du ikke vente alt for længe med at få sendt din tilmelding afsted.

Bliv undervist af vores Support Champ og Implementeringsmester

etrack1 Academy foregår oftest som et mix mellem undervisning og hands on-opgaver, så du straks kan prøve de ting af, du lærer. Du vil blive undervist af Tommy eller Peter, som begge har stor erfaring med etrack1 fra begge sider af bordet.
  • Tommy er vores Support Champ, og det er ham, du oftest møder i supporten. Det betyder, at han kender dit niveau på forhånd og kan tilrettelægge kurset efter det. 

Vores holdning er, at...

Prisen på etrack1 Academy ikke skal være en hindring for, at du lærer alle etrack1's smarte funktioner og bliver en super sej superbruger. Når du er glad for etrack1, så er vi også glade.

Pris og tilmelding

Prisen for at deltage i etrack1 Academy er hysterisk lav og står slet ikke mål med den værdifulde viden, du får med dig hjem.

Prisen pr. modul er inklusiv fuld forplejning og eksklusiv moms. Hvis du tilmelder dig alle moduler, så laver Tommy selvfølgelig en rigtig god pakkepris til dig.

Vi udbyder etrack1 Academy to gange om året. Der er plads til max 10 deltagere pr. hold og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet.

Har du spørgsmål, så ring endelig til Tommy på tlf. 7026 3031, eller kontakt ham via denne formular

Psst... han er en virkelig rar fyr.

Jeg vil anbefale alle superbrugere at deltage i etrack1 Academy, nye som gamle. Selv efter at have arbejdet med etrack1 i mange år, fik jeg fif og nye idéer med hjem.
Pia Klitgaard
Kundeservicemedarbejder, AURA El-handel