Integration

Få overblik over alle data i ét system og undgå tidsspild

Du kender sikkert godt problemstillingen i dit kundecenter.

Dine medarbejdere behandler kundehenvendelser, som kræver at de skifter mellem mange forskellige systemer og skal ind i økonomisystemet for at finde, kopiere og indsætte de korrekte oplysninger, opdatere stamdata i CRM-systemet og lave et notat mere på ordren i økonomisystemet.  

Sådan kan de hoppe frem og tilbage mellem systemer og skærmbilleder MANGE gange på en dag. 

Det er ikke bare temmelig besværligt og tidskrævende. Det er også en kilde til fejl og giver behov for en masse træning i manuelle processer. Løsningen er integration til virksomhedens øvrige forretningssystemer.

Integration til forretningssystemer

Med integration til virksomhedens forretningssystemer som fx Microsoft Dynamics, Oracle Fusion, Salesforce eller SAP kan kundeservice-medarbejderen med ét klik fra etrack1 få adgang til relevante kundedata.  

Det sikrer kunderne en hurtig og effektiv behandling og giver præcise svar. Derudover skaber det stor tilfredshed blandt medarbejderne, at der findes en løsning, som hjælper dem med nemt og hurtigt at få indblik i kundens økonomiske spørgsmål, ordrebekræftelser eller konkrete ordrer. 

Det er da nemt. 

Ja tak. Jeg vil høre mere om, hvordan etrack1 kan integreres med min virksomheds andre systemer, så mine medarbejdere kan skære ned på de unødige arbejdsprocesser. 

Automatisk synkronisering af data

etrack1 integrerer og synkroniserer data med virksomhedens øvrige systemer.

Fra det tidspunkt en henvendelse ankommer til etrack1, er informationer om den nye henvendelse tilgængelig. Ikke blot i etrack1 men også på fx stamkortet i CRM-systemet eller som en ekstra information i telefonen-klienten, hvis den samme kunde ringer 5 minutter efter, vedkommende har sendt en mail. 

Når sagen er afsluttet efter måske 3-4 korrespondancer frem og tilbage, kan andre i organisationen se, hvad kunden har henvendt sig om, samt hvad der blev gjort og aftalt i både etrack1 og de systemer etrack1 er integreret med. 

etrack1 kan blandt andet integrere med kundesystemer som Microsoft CRM, SAP og Salesforce. Den automatiske synkronisering af data skaber transparens og overblik for medarbejderne, som dermed får nemmere ved at give kunden en personlig og god service.  

Workforce Management

etrack1 indsamler data om den indkomne trafik på tværs af kontaktkanalerne e-mail, chat og Facebook og stiller detaljerede data til rådighed for et Workforce Management-system.

Når etrack1 er integreret med et WFM-systemet har du de bedste muligheder for at: 

  • Være proaktiv og styre dine ressourcer bedst muligt. 
  • Enkelt og effektiv lave prognoser og planlægge aktiviteterne i kundecenteret. 
  • Få overblikket, så du kan sørge for at have den rette person med de rette kompetencer på rette sted og rette tid til at besvare kundernes henvendelse. Uanset den valgte kontaktkanal. 

Med data fra etrack1 og overblikket i Workforce Management-systemet, kan du løbende optimere planlægningen og bemande dit kundecenter mest optimalt.  

Du får serveret en unik mulighed for altid at have de bedst kvalificerede medarbejdere på arbejde i stedet for manuelt at skulle lave en vurdering fra time til dag eller dag til dag. Det skaber både mere tilfredse medarbejdere og sikrer en hurtig hjælp til kunderne. 

Jeg vil høre mere om, hvordan mine prognoser og min planlægning kan optimeres med data fra etrack1. 

Integration til BI-systemet

Du har mulighed for at integrere etrack1 til din virksomheds Business Intelligence-system.

Dermed kan data fra håndtering af online kundehenvendelser indgå i virksomhedens øvrige KPI- og performancemålinger.  

Der er mulighed for forskellige integrationer, alt efter hvad din virksomhed ønsker at måle på. etrack1 stiller data til rådighed via API'er eller direkte adgang til SQL-databasen, som indeholder alle statistiske data. Disse kan nemt kan kobles med din virksomheds BI-miljø.