Cookie- och privatlivspolicy

Cookie- og privatlivspolitik

Hvad bruger vi cookies til? Og hvordan beskytter vi dine personoplysninger, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet eller udfylder en kontaktformular? Det får du svar på her.

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamler vi oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncering. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. 

Nedenfor kan du læse nærmere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler dem, og hvad vi bruger dem til.

Om cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de informationer, vi modtager, er derfor anonyme.

Det bruger vi cookies til

Hver gang, du besøger etrack1.com registreres det ved hjælp af cookies. Vi fører statistik over antallet af brugere, og hvilke sider de besøger. Vi indsamler oplysninger om geografi, browsertype mv. for løbende at kunne tilpasse vores indhold. Til formålet anvender vi tjenesten Google Analytics.

Så længe opbevarer vi cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), hvor udløbstiden dog fornyes efter hvert besøg. Det er altid muligt løbende at slette cookies, og det er også muligt helt at fravælge, at websteder placerer cookies. 

Her er en vejledning til, hvordan du undgår eller sletter cookies.

Disse annoncenetværk anvender vi

Websitet anvender følgende annoncenetværk: 

  • Google Adwords 
  • Facebook 
  • LinkedIn 

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: Fravalg af cookies

Brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, booker en demo, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).  

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Oplysninger til tredjepart

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler heller aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, virksomhed, telefonnummer, e-mail, interesser, adresse og betalingsoplysninger.

Vi benytter en række tredjeparter fx MailChimp til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Sådan kontakter du os vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Indicia Danmark, skal du rette henvendelse til kontakt supporten eller på telefon 7026 3031.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1 

Sådan beskytter vi dine personoplysninger

I henhold til persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af Indicia Danmark A/S' medarbejdere adgang til registrerede brugerdata på etrack1.com.

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 

Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selv om vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger. Du sender derfor dine data på eget ansvar. 

Du accepterer ovenstående cookie- og privatlivspolitik, når du besøger etrack1.com. 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Indicia Danmark A/S

Langhøjvej 1

8381 Tilst

Tlf. 7026 3031