Chat

Opskriften på god online kundeservice

Vær til stede og tilgængelig på websitet med en chat, så kunderne kan få svar på deres spørgsmål, når de har brug for hurtig online hjælp.

Direkte dialog via chat

Med chatfunktionen kan dine medarbejdere være til stede og have en direkte dialog med besøgende på websitet.

Det kan ske på to måder:

  • Den proaktive chat inviterer kunden til dialog, hvis han fx befinder sig på en produktside. Det vil være den strategi, du vælger til salg for at øge din konvertering.
  • Den reaktive chat lader den besøgende selv begynde chatten. Det vil ofte være den strategi, du vælger til almindelig kundeservice og support. 

Uanset om du vælger en proaktiv eller reaktiv strategi for chatten, så får dit team og dine kunder en effektiv, fleksibel og lettilgængelig chatløsning med etrack1.

Features med fokus på kundeservice

Hurtig hjælp
Med chatløsningen kan en medarbejder håndtere flere kunder på én gang. Dermed slipper kunden for at hænge i telefonkø og får hjælp hurtigere. Det forstærker kundens oplevelse af god og effektiv kundeservice.
Personlig relation
Gennem direkte dialog kan medarbejderen signalere hjælpsomhed, skabe en personlig relation og knytte kunden tættere til brandet.
Dokumentation
Når en chatsession slutter, vil kunden modtage en e-mail med indholdet som dokumentation. Kunden kan besvare e-mailen og fortsætte dialogen med kundeservice på mail. Alle samtaler fra chatten og e-mails indgår i etrack1's samlede historik.
Bliv på sporet
Med chat analytics bliver du skarp på, hvor chatten skal optimeres, så I kan blive på sporet og skabe endnu bedre kundeoplevelser.

Vidste du, at...

Hele 89 pct. af forbrugerne er stoppet med at handle hos en virksomhed, efter de har oplevet dårlig kundeservice? (Kilde: RightNow Customer Experience Impact Report)

Flere chat features

  • Du sætter reglerne for, hvornår og hvordan chatten vises på websitet.
  • Du kan proaktivt engagere og supportere potentielle kunder.
  • Dine medarbejdere har adgang til prædefinerede svar.
  • Du får kontrol over, hvordan I vil håndtere chattens åbningstider, tilgængelighed og køsystem.
  • Hurtigt svar og afslutning på en henvendelse efterlader kunden med et positivt indtryk.

Ja tak

Mine medarbejdere skal også være til stede på chatten, når kunderne har brug for hjælp og skabe personlige relationer gennem direkte dialog.