Om os

Vi er Indicia

etrack1 er udviklet af Indicia Danmark A/S. Vi er en dansk konsulent- og softwarevirksomhed, som siden 2004 har specialiseret sig i rådgivning, udvikling og implementering af et ticketing system til virksomheders online kundeservice og support.

etrack1 er et førsteklasses ticketing system, som hjælper kundecentre med nemt og effektivt at håndtere online kundehenvendelser. Vi rådgiver om kundeoplevelser, intern optimering, sammenhængende kanalstrategi og giver 360 graders analyser af virksomheders online kundeservice.

Via platformen og rådgivningen hjælper vi vores kunder til strømlinede interne processer, højere serviceniveau og bedre kundeoplevelser.

etrack1 er også et kundedrevet ticketing system. Det betyder, at vi udvikler og forbedrer platformen efter best practice og i tæt samarbejde med over 150 af Skandinaviens største kundecentre, der allerede har valgt Indicia som betroet samarbejdspartner og leverandør.

Blandt dem er Ørsted, SE, Coop Danmark og GLS, som har fuld tillid til, at de med etrack1 kan give deres kunder den bedst mulige online kundeservice og kundeoplevelse.

3 hurtige men vigtige svar om os

Det arbejder vi for
Vi har en mission om at hjælpe dig med at sætte en stopper for dårlige digitale kundeoplevelser. Dine kunder fortjener det bedste. Derfor har vi udviklet etrack1.
Det hjælper vi med
Vi øger værdien af vores kunders kundeserviceprocesser med udgangspunkt i best practice, stor viden og know-how samt fremragende funktioner i etrack1.
Det er vi dygtige til
Vi forstår os på og rådgiver om kundeserviceprocesserne for forskellige typer af kunder i forskellige brancher med forskellige typer af forespørgsler.

Mød teamet

Vores seje team er en god blanding af softwareudviklere, key account managers, supporters og projektledere. Nogle arbejder fra hovedkontoret i Aarhus. Andre arbejder fra hjemmekontoret på Sjælland og Malmö. Nogle er pæredanske. Andre kommer fra lande som Sverige, Tyskland, UK, Holland og Sri Lanka. Nogle elsker chili. Andre er mere til rejer i lage.

Vi er dog fælles om (mindst) én ting. Vi elsker tilfredse og glade kunder. Både vores egne og vores kunders kunder. Det betyder, at vi går helt vildt meget op i kundeservice og kundeoplevelser.

Den første version af etrack1 blev lanceret allerede i 2004. Produktet har siden undergået store forandringer og mange udvidelser. Efter så mange år er etrack1 blevet vores hjertebarn, og vi er drevet af en ambition om at levere markedets mest avancerede ticketing system til kundecentre.

Vi er stolte af vores produkt, og vi ved, at det går en betydelig forskel for vores kunder, når vi leverer et turn-key projekt til dem. Vi kunne aldrig drømme om at efterlade vores kunder med en online signup-proces, 14 dages gratis test og support fra Indien.

Vi tager vores kunder i hånden og sørger for, at deres ticketing system giver virksomheden værdi fra dag et.

Det er jo det, vi lever af, og som vi er passionerede omkring. Så intet mindre kan gøre det.

Brian Mortensen
Brian Mortensen

CEO

Søren Solberg
Søren Solberg

COO

Lars Toftefors
Lars Toftefors

Key Account Manager, Sverige

Tommy Sinkbæk Andreasen
Tommy Sinkbæk Andreasen

Implementation Manager

Thayalan Rajagopalan
Thayalan Rajagopalan

Software Developer

Peter Walstra
Peter Walstra

Software Developer

Oliver Barnow-Jagd
Oliver Barnow-Jagd

Project Manager

Allan Rasmussen
Allan Rasmussen

Application Developer

Peter Selch Carlsen
Peter Selch Carlsen

Support manager

Lars-Bo Brenøe
Lars-Bo Brenøe

Member of the board

Thomas Hartung Damsgaard
Thomas Hartung Damsgaard

Sales Director

Michael Mortensen
Michael Mortensen

Accountant

Vores mission er at hjælpe dig

Blive verdensmester i online kundeoplevelser og få glade kunder, effektive medarbejdere og bedre resultater.

Sådan kommer du i kontakt med os

Vi har kontor i Tilst uden for Aarhus, men vores sælgere er ofte på farten i deres mobile kontorer. Vi kommer gerne forbi til en snak om, hvordan du kan give dine kunder den bedste online kundeservice og effektivisere driften i dit kundecenter.
Indicia Danmarks A/S
Langhøjvej 1, 8381 Tilst
Hotline
Online support
+45 7026 3031
Man-fre 8.30-16.30

Skriv til os

Vi vil elske at høre fra dig. Udfyld kontaktformularen med din besked, så vender vi straks tilbage.

Det siger vores kunder om samarbejdet

Det føles som et kollegialt samarbejde, selvom det jo bare er en leverandør. Jeg føler mig altid tryg ved at kontakte dem, og jeg får altid hjælp med det samme. Tingene bliver bare fikset. Når vi bruger etrack1 så meget internt i Coop og ud mod kunderne, så betyder det rigtig meget. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Kristina Rottensten
Proceskonsulent, Coop Danmark
Kristina Rottensten